Nagy Rendezvény- mindent a Nagy Napért!
 

 
Egy esküvő az ifjú pár számára olyan, mint egy hírességnek az Oscar-díj átadó. Több hónapnyi tervezés és készülődés után Rajtuk a sor, hogy beteljesüljön a vágyuk, elnyerjék az addigi életükben leginkább áhított díjat. Egymást.
 
Mindenki láthatott már menyasszonyt, aki az esküvőjére karikás szemmel, teljesen kimerülve érkezett, mert a sok utánajárástól, ajánlatkéréstől nem maradt ideje pihenni, szépülni, akinek az egyetlen kívánsága az, hogy mielőbb túl legyen a ceremónián.
Egy esküvő szervezése bonyolult és fárasztó feladat, rengeteg buktatót rejt magában, melyekre csak kevesen gondolnak. Sokan azt kívánják magukban, hogy bárcsak lenne mellettük egy jóságos Tündér keresztanya, aki kezében tartja a meséjük fonalát. Segít meghozni a döntéseket, lépésről-lépésre megtervezi és a háttérből irányítja a Nagy Nap eseményeit.
Hisz ez a nap egyszeri és megismételhetetlen, nem lehet visszapörgetni és kijavítani a hibákat.
 
Az esküvőszervezés számomra hivatás, minden egyes alkalommal benne van a szívem és a lelkem. Csodálatos érzés megvalósítani, végigkövetni két ember életének egyik legfontosabb napját, együtt átélni velük az örömteli, megható pillanatokat.
Minden pár más, minden esküvő más, nem egyformák az igények, az elgondolások és az anyagi lehetőségek. De egy közös bennük, örökké szép emlékeket szeretnének őrizni erről a napról, és ez elképzelhetetlen, egy esküvőszervező nélkül.
Ha szeretnétek, hogy az esküvőtök olyan legyen amilyennek megálmodtátok, s hogy a Nagy Nap tényleg Rólatok szóljon, forduljatok hozzám bizalommal!

Nyugalom, bizalom a Nagy Napon. Nagy Rendezvény.