Nyugalom, bizalom a Nagy Napon. Nagy Rendezvény.
 
 
Esküvőszervezés
 
Az esküvőszervezés mindenképpen egy személyes találkozóval kezdődik, ahol egy tea mellett megismerlek Titeket, az igényeiteket, kéréseiteket, vágyaitokat, egymásra hangolódva együtt gondolkodunk. Megnézzük az általam ajánlott szolgáltatók referencia munkáit, átbeszéljük a helyszín lehetőségeket, a megálmodott dekoráció-ruha színét, stílusát. Ezáltal körvonalazódik, hogy milyen típusú esküvőt szeretnétek.
72 órán belül küldeni fogom Nektek a részletes, mindenre kiterjedő ajánlatomat, helyszín és szolgáltatói választékkal, ötletekkel fűszerezve, amitől egyedivé válhat a Nagy Nap. Ha elnyeri a tetszéseteket, akkor szerződést kötünk és elkezdődik a szervezés.
Ideális esetben legalább 6 hónappal a kitűzött nap előtt, hiszen a népszerű helyszíneket, minőséget nyújtó szolgáltatókat időben le kell foglalni!
 
A teljes körű esküvőszervezés a következőket tartalmazza:
• Igény szerinti, de legalább három személyes találkozó a párral az esküvő részleteinek megbeszélésére, további kapcsolattartás folyamatosan e-mailben, telefonon
• A kiajánlott helyszínek bejárása együtt, később a dekoratőrrel is egyeztetve
• A Nagy Nap forgatókönyvének percre pontos (de természetesen rugalmas) elkészítése, továbbítása a szolgáltatói körnek
• Kérés esetén a választott helyszínen próbavacsora, a szolgáltatókkal próbamunka készíttetése ( frizura, smink , csokor, ruhapróba..)
• A vendégek szállásának-fogadásának előkészítése, igény esetén a helyszínre utaztatása
• Írásbeli emlékeztetők készítése meghatározott időnként mind a pár, mind a szolgáltatók felé
• A Nagy Napon munkatársaim és én érkezünk a legkorábban és mi hagyjuk el utolsónak a helyszínt, a nap folyamán a pár érdekeit képviselve ügyelünk a tökéletes lebonyolításra
• Együttműködésünk az elkészült képek, felvételek átadásával ér véget
A munkám számotokra nem jelent plusz költséget, ha a teljes esküvő szervezésével bíztok meg, mert a honoráriumomat a szolgáltatói körömtől kapom azáltal, hogy folyamatos foglalkoztatottságot biztosítok nekik. Így ők a tiszteletdíjuk egy részét elengedik.
Amennyiben az esküvőszervezést Ti magatok szeretnétek megoldani és csak a megfelelő szolgáltatót keresitek ( vőfély, ceremóniamester, dekoratőr stb. ) ebben is tudunk segíteni.
Ha csak az a kérésetek, hogy az esküvőtök napján legyek végig Veletek ügyelve a lebonyolításra a forgatókönyv szerint, ebben az esetben óradíjért ez is megoldható.
Minden esküvő megismételhetetlen.
Egyedivé, különlegessé tenni a mi feladatunk. Az ötletek és helyszínek tárháza kimeríthetelen (éjszakai esküvő, extrém helyszín, különböző korok esküvője, motoros lagzi..), bármit képesek vagyunk megszervezni!